Rubriky
Archiv

Voda s rodiči 10. 6. 2023

Čas se kvapem blíží ke konci školního roku, a tedy se i nachýlil čas k již tradiční červnové akci. Rád bych pozval nejen všechny Delfíny, ale i jejich rodiče a sourozence na Vodu s rodiči. Nemusíte se ničeho bát, akce bude připravená i pro absolutní začátečníky a akci zvládne opravdu každý. Pojedeme krátký jednoduchý úsek Úhlavy ze Štěnovic k naší klubovně.

Pojďte se tedy podívat za oponu našeho oddílu a společně s Vašimi dětmi zažít zajímavý a pro některé z Vás jistě i netradiční výlet. Poznejte prostředí, kde Vaše děti tráví svůj volný čas, a seznamte se lidmi, kteří je tam mají na starost. 

S sebou si všichni vezměte oblečení na vodu (lehké nenasákavé), boty do vody (nejlépe neoprenové, ideálně s plnou špičkou, hlavně musí držet na noze), rezervní oblečení v igelitové tašce (náhradní oblečení pro případ vykoupání), jídlo a pití na celý den, kromě obědu, ten bude společný, vylejvačku (uříznutá PET lahev), opalovací krém, pokrývku hlavy, pláštěnku. Konkrétní popis jak má vypadat správná výbava na vodu najdete na našich stránkách https://93-delfini.skauting.cz/oddil/co-s-sebou/ (Naše stránky – Oddíl – Co s sebou). 

Sraz: Na hlavním vlakovém nádraží u Paluby Hamburk v 8:00. Na sraz přijeďte již ve věcech na vodu a mějte připravené jídlo (ve zvláštní igelitce), rezervu (v další igelitce) a věci do cíle (v extra zavazadle).

Rozchod: Na klubovně Delfínů (Habrová 38) v 18:00

Cena: 150 Kč 

O účasti své i svých rodičů dejte prosím vědět nejpozději do středy 31. 5. 2023 do 20:00 pouze na číslo 702 160 374 nebo email kolumbus@skaut.cz. Otázky směřujte na stejné kontakty. S přihlášením souvisí i nevratná záloha 50 Kč za každého účastníka, kterou noste na schůzky opět do 31. 5. 

Abychom zvládli vše dopředu naplánovat, chtěl bych všechny rodiče poprosit o doplňkovou informaci k přihlášce, pokud jste schopni a ochotni se na této vodě spolupodílet na logistice autem s koulí.

Předem všem moc děkuji za ochotu, pokud to jenom trochu nebude nutné, vašich kapacit nevyužijeme 🙂

Pro utvoření posádek bychom potřebovali vědět (odpovědi pošlete se přihlášením):

  1. Zda umí účastník kormidlovat loď
  2. Pokud byste si přáli být na lodi s někým konkrétním , Vaši vysněnou posádku nám pošlete s přihláškou.

Těšíme se v červnu.

Gbelouž a Kolumbus