Rubriky
Archiv Tábor

Letní tábor 2023

Ahoj!

Další rok, další letní prázdniny a další tábor a my vás na něj srdečně zveme a už teď se těšíme. A aby to nebylo tak lehké, tak i tento rok od vás budeme potřebovat odevzdané přihlášky a s tím související i zaplacení tábora. Zde byste měli najít všechny potřebné informace a co nenajdete, na to se neváhejte zeptat nás, oddílových vedoucích.

VLČATA A ŽABIČKY (středeční schůzky)

Zde najdete informace a přihlášku pro mladší členy, návštěvníky středečních schůzek neboli pro vlčata a žabičky.

SKAUTI A SKAUTKY

Zde najdete informace a přihlášku pro skauty a skautky. Pokud někdo z vás již při přihlašování na tábor ví, že může jet pouze na část jako jedou vlčata a žabičky, odevzdejte jejich přihlášku (se zkráceným datumem) a zaplaťte uvedenou částku.

VEDENÍ

Pro vedoucí pod 18 let je přihláška stejná jako pro skauty, popřípadě jako pro vlčata a žabičky (záleží na délce tábora).

Dále nezapomeňte mít platnou zdravotní způsobilost:

PRO VŠECHNY

Táborový poplatek prosíme uhradit na bankovní účet 2000735874 / 2010. Jedná se o přístavní účet. Jako variabilní symbol uveďte 8 místné číslo, kde první dvě číslice budou číslo oddílu (93) a zbytek prvních 6 čísel rodného čísla. Příklad: rodné číslo 020317/2334, VS tedy bude 93020317. Do poznámky název tábora (LT Dolský potok) a jméno dítěte.

Přihlášku, prosím, odevzdejte a poplatek uhraďte do středy 28. 6. 2023. Při odjezdu je nutné odevzdat průkaz pojišťovny (stačí kopie) a potvrzení o bezinfekčnosti s datem ze dne odjezdu na tábor. Jedná se o tento papír z přihlášky

21. 6. váz také zveme na schůzku s rodiči, která proběhne po středeční schůzce od 19:05 na klubovně, kde můžete podat své dotazy a případně vám i bude více vysvětleno.

Budeme se na vás těšit,

Klíště