Rubriky
Archiv

Voda s rodiči – AKTUÁLNÍ INFO

Ahoj,

je před námi poslední voda tohoto školního roku. A zde pár nutných informací.

Pojedeme Otavu ze Sušice do Velkých Hydčic.

Sraz v sobotu 18. 6. v 7:45 na nádraží ČD v hale v prvním patře.

Plánovaný rozchod v 18:00 tamtéž (záložní je 20:00).

S sebou oddílové triko na cestu, oblečení na vodu podle počasí (lehké nenasákavé), boty do vody (nejlépe neoprenové, ideálně s plnou špičkou, hlavně musí držet na noze), rezervu v igelitce (rezervní oblečení – slouží k převlečení přímo na vodě), jídlo a pití na celý den v igelitce, vylejvačku (uříznutá PET lahev), opalovací krém, pokrývku hlavy, pláštěnku, pokud máte možnost si vzít loďák, vemte si ho. Studenti a děti si nezapomenou průkazky dokazující věk. 200 Kč na dopravu (150 Kč, pokud jste platili zálohu).

Pro urychlení organizace před vyplutím je dobré vědět a počítat s tím při balení, že po příjezdu do Sušice je potřeba se rychle převléci do vodáckého (nebo v něm klidně rovnou jet) a mít připravené suché věci na cestu vakem zpět v batohu/tašce, které se odvezou před vyplutím do cíle naší trasy (nejedná se o zmíněnou rezervu).

Co se týče dopravy, primárně počítejte s dopravou vlakem, o výpomoc na dopravu lodí autem se případně ozvu v průběhu týdne.

Všechny rovery prosím o čas po příjezdu do Plzně, abychom vše mohli na klubovně uklidit.

Všechny přihlášené prosím o kontrolu, že se vidíte v seznamu níže, pokud ne, dejte mi co nejdřív vědět. Stejně tak, pokud by se počet přihlášených měl změnit, dejte hned vědět. Děkuji.

Veškeré případné dotazy směřujte na mě (731587514).

Těším se na vodě!

Gbelouž