Rubriky
Archiv

VŽum voda 1.5.

První květnoví den se již tradičně vydáme na vodu určenou pro mladší členy našeho oddílu. Pojedeme nenáročný úsek řeky Úhlavy. Tato akce je určitě vhodná i pro úplné začátečníky na vodě (kdy jindy by si měli zkusit ježdění na vodě, než na jednoduchém úseku v blízkosti Plzně). Díky tomu, že na této akci budou pouze mladší, můžeme se jim jako vedoucí naplno věnovat a naučit je základy ježdění na vodě.
Zároveň bude akce ideální příležitostí pro setkání vedení s rodiči, jelikož po akci proběhne u klubovny společné opékání buřtů.

Sraz: ve středu 1. 5. 2024 v 7:30 na klubovně (Habrova 38)
Rozchod: v cca 15:30 přijedeme opět na klubovnu, po konci akce bude probíhat společné opékání buřtů s rodiči a dětmi, takže s koncem akce počítejte cca okolo 17:00

S sebou:

pití a jídlo na celý den


oblečení na vodu
 – ideální neopren, pokud nemáte tak oblečení, které nenasákavá vodu – tedy např. šusťákové věci apod. NE TEPLÁKY, FLÍSOVÉ MIKINY!!!

boty do vody – nejlepší jsou neoprenové, pokud nemáte, tak v každém větším sportu seženete boty do vody za pár stovek, pokud byste ani tyto nesehnali, tak v nouzi poslouží jakékoli boty – pozor, aby moc nesály vodu a měly pevnou špičku, KROKSY jsou nevhodná obuv na vodu, uplavou a dítě nemá na noze nic!!!

rezerva
 – náhradní oblečení, které si dítě bere na vodu do lodního pytle (ten zařídí oddíl), toto oblečení bude zabaleno v igelitce a je odlišné od toho v čem dítě přišlo ráno. Slouží jako převlečení pro dítě, pokud by se na vodě náhodou namočilo.

Pokrývka hlavy100 Kčbuřty/co si budete chtít opékat (stačí, když přinesou rodiče do cíle)

Přihlašujte se Rohlik na čísle 607637032 či na emailu rohlik@skaut.cz do neděle 28. 4. 2022.

Rohlik