Rubriky
Akce Novinky

VŽum voda 1.5.

První květnoví den se již tradičně vydáme na vodu určenou pro mladší členy našeho oddílu. Pojedeme nenáročný úsek řeky Úhlavy. Tato akce je určitě vhodná i pro úplné začátečníky na vodě (kdy jindy by si měli zkusit ježdění na vodě, než na jednoduchém úseku v blízkosti Plzně). Díky tomu, že na této akci budou pouze mladší, můžeme se jim jako vedoucí naplno věnovat a naučit je základy ježdění na vodě.
Zároveň bude akce ideální příležitostí pro setkání vedení s rodiči, jelikož po akci proběhne u klubovny společné opékání buřtů.

Sraz: ve středu 1. 5. 2024 v 7:30 na klubovně (Habrova 38)
Rozchod: v cca 15:30 přijedeme opět na klubovnu, po konci akce bude probíhat společné opékání buřtů s rodiči a dětmi, takže s koncem akce počítejte cca okolo 17:00

S sebou:

pití a jídlo na celý den


oblečení na vodu
 – ideální neopren, pokud nemáte tak oblečení, které nenasákavá vodu – tedy např. šusťákové věci apod. NE TEPLÁKY, FLÍSOVÉ MIKINY!!!

boty do vody – nejlepší jsou neoprenové, pokud nemáte, tak v každém větším sportu seženete boty do vody za pár stovek, pokud byste ani tyto nesehnali, tak v nouzi poslouží jakékoli boty – pozor, aby moc nesály vodu a měly pevnou špičku, KROKSY jsou nevhodná obuv na vodu, uplavou a dítě nemá na noze nic!!!

rezerva
 – náhradní oblečení, které si dítě bere na vodu do lodního pytle (ten zařídí oddíl), toto oblečení bude zabaleno v igelitce a je odlišné od toho v čem dítě přišlo ráno. Slouží jako převlečení pro dítě, pokud by se na vodě náhodou namočilo.

Pokrývka hlavy100 Kčbuřty/co si budete chtít opékat (stačí, když přinesou rodiče do cíle)

Přihlašujte se Rohlik na čísle 607637032 či na emailu rohlik@skaut.cz do neděle 28. 4. 2022.

Rohlik