Rubriky
Archiv

REGISTRACE 2024

Vážení členové, vážení rodiče.

Po roce se na Vás opět obracíme s žádostí o zaplacení registračních poplatků ve výši 1500,- Kč, které organizaci Junák slouží k pokrytí dlouhodobých nákladů a zajištění plynulého chodu oddílů a vyšších organizačních jednotek. Nadále platí možnost využití sourozenecké slevy, která funguje tak, že za každé další dítě v oddíle platíte o 100,- Kč méně, tedy za druhé 1400,-, za třetí 1300,- atd. Platbu registračního poplatku zašlete na přístavní účet číslo 2000735874/2010, kde bude jako variabilní symbol uvedeno osmimístné číslo XXYYYYY, kde XX bude číslo oddílu a YYYYYY bude první šestičíslí rodného čísla. Jako specifický symbol uveďte 2024 a do poznámky napište jméno člena.

Prosím Vás o zaplacení do 18. 1. 2024

DŮLEŽITÉ !

Dále se na Vás obracím s prosbou o pomoc oddílu formou daru. Náš oddíl se již delší dobu potýká s nespolehlivostí automobilů, které vlastní, což často vede ke komplikacím v zajišťování akcí či dalších činností potřebných pro fungování oddílu. Došli jsme tedy k tomu, že bude třeba pořídit automobil nový (respektive ojetý) a toto máme v plánu na jaře 2024. Připravovali jsme se na tuto skutečnost s předstihem a byli jsme schopni uspořit nemalý obnos peněz. Na to, abychom však koupili automobil takové kvality, jakou bychom si představovali, to bohužel nestačí. Prosíme Vás tedy, pokud můžete, abyste k registračnímu poplatku za děti přidali částku, kterou můžete postrádat a která nám velmi pomůže. Čím vyšší částku od Vás dostaneme, tím spolehlivější a vhodnější automobil budeme schopni pořídit.

K výše uvedenému je dobré dodat, že můžeme vypsat oficiální darovací smlouvu, tedy pokud darujete ročně v úhrnu alespoň 1000 Kč, můžete si dle zákona tuto částku odečíst z daňového základu. Pokud budete mít o toto zájem, ozvěte se mi na email vojta10liska@seznam.cz.

Pro nováčky: Nováčky, kteří ještě nevyplňovali přihlášku, poprosím, aby se obrátili na své kormidelníky s prosbou o novou přihlášku. Ti, kteří již přihlášku mají, udělají vše stejně jako stávající členové, ale navíc zaplatí 25 Kč a pošlou kormidelníkům svoji průkazovou fotku v digitální podobě (toto bude sloužit k tvorbě junácké členské karty).

Děkuji Vám všem a přeji Vám hodně štěstí do nového roku 2024.

Vojtěch „Fox“ Liška

kapitán oddílu