Rubriky
Archiv

Voda s rodiči 18. 6. 2022 (Všichni)

Po dlouhé pauze způsobené pandemií, můžeme letos konečně uspořádat tradiční červnovou akci. Rád bych tímto pozval nejen vás, Delfíny, ale i všechny vaše rodiče nebo sourozence na společnou vodu. Na množství zkušeností s vodou nezáleží, může jet i úplný začátečník!
S sebou ať si každý vezme oblečení na vodu (lehké nenasákavé), boty do vody (nejlépe neoprenové, ideálně s plnou špičkou, hlavně musí držet na noze), rezervní oblečení v igelitové tašce, jídlo a pití na celý den, vylejvačku (uříznutá PET lahev), opalovací krém, pokrývku hlavy, pláštěnku, cca 150 Kč na dopravu.

Vzhledem k nejistým stavům řek bude rozhodnuto o řece, kterou pojedeme až s blížícím se termínem. Sraz, rozchod a případné doplňující info bude zveřejněno dostatečně v předstihu.
Je dobré ale počítat se srazem cca v 7:30 a s rozchodem mezi 19:00 – 20:00.

O účasti své i svých rodičů dejte prosím vědět nejpozději do středy 8. 6. 2022 do 20:00 pouze na číslo 731 587 514 nebo email lukas.fiala@skaut.cz. S přihlášením souvisí i nevratná záloha 50 Kč za každého účastníka, kterou noste na schůzky opět do 8. 6.

Abychom zvládli vše dopředu naplánovat, chtěl bych všechny rodiče poprosit o doplňkovou informaci k přihlášce, pokud jste schopni a ochotni se na této vodě spolupodílet na logistice:

  • kapacitou vašeho auta (kolik míst)
  • autem s koulí
  • možností vzít vlek

Předem všem moc děkuji za ochotu, pokud to jenom trochu nebude nutné, vašich kapacit nevyužijeme 🙂

Těším se v červnu.
Gbelouž